Våra automationsplattformar

I nära samarbete med marknadens ledande plattformar inom RPA och intelligent automation

På PS Provider arbetar vi med flera av de ledande automationsplattformarna på marknaden, med huvudfokus på Blue Prism och UiPath. De flesta av våra konsulter är certifierade på båda dessa plattformar, vilket gervåra kunder maximal flexibilitet i sitt plattformsval. För kunder som är helt nya inom automation så hjälper vi gärna till med att gemensamt ta fram ett beslutsunderlag inför valet av plattform, baserat på kundens egna förutsättningar och önskemål.
Blue Prism logotype

Blue Prism

Blue Prism är en pionjär inom intelligent automation och levererar digitala medarbetare som gör det möjligt för organisationer att automatisera komplexa, operativa aktiviteter.

Blue Prism kombinerar robotiserad processautomation (RPA) med artificiell intelligens (AI) och molnfunktioner för att skapa skalbara och säkra automationslösningar.

Blue Prism är en av ett fåtal automationsplattformar som har klassificerats som marknadsledande av alla de tre stora analysföretagen Gartner, Forrester och Everest Group.

PS Provider är partner till Blue Prism.

UiPath

UiPath är en ledande automationsplattform som gör det möjligt för organisationer att automatisera sina affärsprocesser.

UiPath erbjuder en komplett lösning för automation – från att kartlägga och designa arbetsflöden, via utveckling och distribution av robotar, till hantering och övervakning.

UiPath är en av ett fåtal automationsplattformar som har klassificerats som marknadsledande av alla de tre stora analysföretagen Gartner, Forrester och Everest Group.

PS Provider är partner till UiPath.

UiPath logotype
Power Platform logga

Power Platform

Microsoft Power Platform är en lågkodsplattform som gör det möjligt för användare att skapa anpassade lösningar för sina affärsbehov.

Power Platform består av fyra produkter: Power Apps, Power Automate, Power BI och Power Virtual Agents, där Power Automate är verktyget för att automatisera arbetsflöden mellan program och tjänster. 

PS Provider är partner till Microsoft.

C TWO

C TWO är den marknadsledande plattformen inom automationsstyrning och hjälper organisationer över hela världen att kostnadseffektivt skala upp sin automation.

Genom att komplettera UiPath, Blue Prism eller Power Automate med C TWO blir organisationens robotar effektivare – till en lägre totalkostnad och med mindre manuellt arbete. C TWO kan enkelt installeras i befintlig automationsmiljöer, oavsett vilken plattform som har valts.

PS Provider är partner till C TWO.

CTWO logga