Verksamhetsprojekt

2023 - Robotic Process Automation, Intelligent Automation & Artificial Intelligence. Hos PS Provider har du möjlighet att få en inblick i hur ett automatiseringsprojekt går till, från start till mål. 

PS Provider är ett ledande bolag inom Intelligent Automation i Norden. Vår affärsidé bygger på att erbjuda våra kunder marknadens bästa helhetslösningar och konsulter inom Intelligent Automation. Genom att genomföra ett verksamhetsprojekt hos oss får Du unik inblick i hur det är att arbeta med en organisation och teknologi i absolut framkant.

Det här innebär ett projekt

Du kommer, inom projektet, att ha en enastående möjlighet att fördjupa dig i de arbetsuppgifter som intresserar just dig. PS Providers uppdrag är en kombination av verksamhets-, process-, system- och automatiseringsutveckling. Det är kundens verksamhetsbehov som dikterar uppdragen inom bolaget. Du som student kommer att få en unik inblick i detta.

Verksamhetsprojekt | PS Provider
30b
Tillämpningsområden

Digitala medarbetare (numera en vanlig benämning) håller i allt högre grad på att normaliseras i vardagen, både privat och inom arbetslivet. Branscher som t ex tillverkningsindustrin har sedan länge insett potentialen och använder robotar för att automatisera, effektivisera och öka kvaliteten i processer. Nu finns möjligheten att göra samma sak i administrativa processer samt även för mer kunskapsintensiva arbetsuppgifter, t ex analys och controlling.

Tänkta verksamhetsprojekt PS Provider 2023

PS Provider erbjuder studenter möjligheten att genomföra projekt inom Robotic Process Automation (RPA), Artificiell Intelligens (AI). Här följer potentiellt tänkbara projekt. Automatisera automationen – Utvärdera verktyg/applikationer för att ”spela in” en process. Applikationerna har förmågan att med automatik träna upp en robot som efter drillningen självständigt utför samtliga aktiviteter i processen.

44
Verksamhetspraktik 7

Automatisera automationen

Utvärdera verktyg/applikationer för att ”spela in” en process. Applikationerna har förmågan att med automatik träna upp en robot som efter drillningen självständigt utför samtliga aktiviteter i processen.

Utred Artificiell Intelligens

Vad är hetast inom AI? Ta utgångspunkt utifrån t ex Microsoft, Google, Amazon och IBM.

Utvärdera RPA-verktyg

Utvärdering och arbeta med Microsofts RPA-verktyg MS Power Automate samt Blue Prism & Ui-Path.

Såhär går det till

Teknologin som har gjort detta möjligt heter RPA vilket  innebär att man använder kraftfulla mjukvarurobotar som utför arbetsuppgifter i befintliga system. RPA är ett verktyg som hanterar och automatiserar arbetsuppgifter och processer genom att använda befintliga gränssnitt i systemet. Mjukvarurobotarna är lätta att implementera och kommer i drift på en bråkdel av tiden det tar att involvera t ex den interna IT-avdelningen.

34
Verksamhetspraktik 5

Arena Affärsystem

Projektet avslutnas med ett evenemang på Högskolan i Halmstad som heter Arena Affärssystem, vilket är ett årligen återkommande evenemang inom Affärssystemprogrammet vid Högskolan i Halmstad. Studenterna presenterar sina arbeten från projekt och uppdrag under verksamhetspraktiken. Här ges även chans till kontakter och att bygga nätverk för en framtid inom branschen.

karriär
pil-forward

Verksamhetsprojekt på PS Provider 2023

PS Provider har ett väl utvecklat samarbete med Högskolan i Halmstad. Många studenter har starka relationer till oss, bl a genom verksamhetsprojekt, praktikplatser & PS Providers årliga stipendier för uppsatser inom Informatik. Många har även efter genomförd utbildning blivit en del av vårt team genom anställning hos PS Provider. 

Tekniken vi applicerar i våra produkter är alltid “cutting edge”. Detta leder till att de som arbetar på PS Provider i stor utsträckning handplockas direkt från utbildningar som tex Affärssystemprogrammet på Högskolan i Halmstad, då det är i dessa program den nödvändiga kunskapen finns tillgänglig. Sedan 2017 har 15 elever från Affärssystemprogrammet anställts av 

Är du intresserad av att göra ditt verksamhetsprojekt på PS Provider 2023? Vill du lära dig att använda den absolut senaste tekniken inom automation? Skicka din ansökan redan idag