RPA

Underlätta och revolutionera ditt arbete med Robotic Process Automation (RPA) – digitala medarbetare.

INTELLIGENT AUTOMATION

Vi arbetar med Intelligent Automation och utnyttjar de senaste kognitiva teknologierna för att designa och automatisera processer samt skapa framtidens organisationer.

IDÈ

Lägre kostnader, högre kvalitet och mer effektivitet. Detta är vår vision – och vad vi vill hjälpa ditt företag med.

KARRIÄR

PS Provider är en dynamisk organisation som söker ständigt nya talanger som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Varför PS Provider?

PS Provider har över 20 års erfarenhet av standardisering, utveckling och automatisering av stödprocesser i större företag och organisationer. Vi har genomfört olika typer av processförbättringsprojekt mot flera av Nordens största koncerner, förvaltningar, kommuner och organisationer, vilket har gett oss unika erfarenheter, kunskaper och en ledande roll på marknaden.

Av människor, för människor – Utvalda kundcase

INFÖRANDE AV RPA I EN AV NORDENS STÖRSTA BÖRSNOTERADE KONCERNER

Projektet inleddes med en Proof of Concept studie inom koncernens Shared Service Center för ekonomi och lön.

AUTOMATION MED RPA INOM ETT AV VÄRLDENS STÖRSTA REDERI- OCH FÄRJEKONCERNER

Införandet av RPA påbörjades först inom koncernens europeiska Shared Service Center för ekonomi. Det beslutades tidigt att interna resurser skulle utbildas i RPA och tillhörande robotverktyg.

RPA INOM EN AV SVERIGES STÖRSTA FASTIGHETSFÖRVALTARE


Kunden beslutade sig för att påbörja RPA-resan med hjälp av ett Proof of Concept projekt inom koncernens Shared Service Center för ekonomi, lön och kundtjänst.

Vårt team arbetar för er!

Nyfiken på RPA? Vill ni veta mer om vad vi kan göra för er och hur en RPA-lösning kan effektivisera din arbetsdag? Kontakta oss redan idag.

© Copyright - PS Provider